Kontakt

Vinn en hageplan/plante

  Hovedsiden

   Kjerringråd

O.S.S.  

  Kontakt

Konkurranser:

August

Juli

Juni

Mai

April

Mars

Februar

Januar

Desember

   November 

   Oktober

Svar på konkurranser

Hagetips

Min samarbeidspartner

Hagebruket ved

Søgne videregående skole

 

 

 

 

Meg på mitt blideste

 

                                                                                                

Heia. Jeg heter Edith og er gartnerteknikker, utdannet ved Dømmesmoen Gartnerskole.  Siden 1976 har jeg opparbeidet gartnererfaring fra bl.a. hagebruket ved Søgne Videregående Skole som gartner/ hage/ kundekonsulent/ faglærer.

  Denne siden skal tjene som et tilbud om veiledning i god hagebruk. Jeg kan støtte deg med gode råd i plantevalg til privathagen din, eller ved etablering av ny hage. Intet problem er for lite, og hvis det gjelder store prosjekt, kan jeg  peke deg i riktig retning.

Som støttespillere har jeg hagebruket ved Søgne videregående, hvor vi har en planteskole som lager egne planter for salg. Vi har også et stort nytt butikklokale som skaper trivsel ved enhver handel, og trivelig fagpersonale som gjør sitt ytterste for deg som kunde.

Vi har også etablerte blomsterdekoratører som står til tjeneste med erfaringen sin og kan lage det du måtte ha behov for til dine spesielle anledninger... i alt fra bryllup til begravelse eller vakre blomster til den du har kjær.

 Ikke nøl med å kontakte oss om gjødsling, etablering av plen, plantevalg, eller om du har andre spørsmål om hage eller plantevalg.

Kontakt meg på : E mail eller telefon. 97789172 eller 38050125

 

Vil du ha en hageprat eller har du noe du lurer på så ta kontakt idag, til en helt uforpliktende samtale om din hage.

  Email  eller telefon. 97789172 eller 38050125